- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
- Απλώνουμε τη σφολιάτα στην επιφάνεια εργασίας μας και περνάμε απλά έναν πλάστη για να ισιώσει. Κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια.
- Μοιράζουμε σε κάθε κομμάτι σφολιάτας την κέτσαπ, το τριμμένο τσένταρ, τη ντομάτα, το μπέικον, το τσένταρ σε φέτες, το μπιφτέκι, τη μαγιονέζα και την απλώνουμε με ένα κουτάλι.
- Απλώνουμε στη σφολιάτα τον αραιωμένο κρόκο και κλείνουμε σε πουγκί. Γυρνάμε το burger ανάποδα ώστε η ένωση να είναι προς τα κάτω. Ιδανικά τρυπάμε την επιφάνεια της σφολιάτας για να φύγει όλη η υγρασία από το εσωτερικό της την ώρα του ψησίματος.
Για τη σύνθεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
- Απλώνουμε πάνω από τη σφολιάτα τον αραιωμένο κρόκο, το τσένταρ, το ψιλοκομμένο μπέικον και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε για 25-30 λεπτά και σερβίρουμε με ρόκα και ντοματίνια.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ