- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160ο C στον αέρα.
- Τοποθετούμε λαδόκολλες σε 12 θήκες σε μία φόρμα για muffin.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το λάδι, τη ζάχαρη και τα αυγά. Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ με το σύρμα ή με το χέρι και μετά προσθέτουμε την τριμμένη κολοκύθα ή τον πουρέ κολοκύθας, τις σταφίδες και το ξύσμα πορτοκαλιού.
- Ρίχνουμε μέσα την κανέλα, το αλεύρι και τη σόδα. Το μείγμα μας θα είναι αρκετά υγρό.
- Μοιράζουμε το μείγμα στις θήκες για cupcake.
- Ψήνουμε για 25 λεπτά μέχρι να είναι σταθερά και όταν τα τρυπάμε με ένα μαχαίρι εκέινο να βγαίνει καθαρό.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
- Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να βάλουμε τα cupcakes στην κατάψυξη για 4 μήνες.
Για την επικάλυψη
- Xτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν λεία και το βάζουμε πάνω από τα cupcakes μας.
- Αν θέλουμε διακοσμούμε με τα καβουρδισμένα καρύδια. Τοποθετούμε στο ψυγείο αλλά πριν το σερβίρισμα τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ