ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Σε μία κατσαρόλα τοποθετούμε αλατισμένο νερό ή ζωμό λαχανικών (για πιο έντονη γεύση) και αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το καστανό ρύζι και αφήνουμε να βράσει για περίπου 25 λεπτά. Σουρώνουμε το ρύζι και το αφήνουμε στην άκρη. |
2 | Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σέλινο και την πιπεριά. Πολτοποιούμε το σκόρδο και στραγγίζουμε τα κόκκινα φασόλια. |
3 | Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια βαθιά κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σέλινο, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνει διαφανές το κρεμμύδι και προσθέτουμε το σκόρδο, την πάπρικα, το θυμάρι και το ταμπάσκο. Σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα. |
4 | Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. |
5 | Προσθέτουμε τα φασόλια, τα κάσιους και πιπέρι. Ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Δοκιμάζουμε και αλατίζουμε κατ΄ επιλογή. |
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ