Συστατικά
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 ματσάκι άνηθο
500 γρ. σπανάκι
αλάτι
150 γρ. τυρί κρέμα
300 γρ. φέτα
400 γρ. σπαγγέτι, με σπανάκι
Για το σερβίρισμα
άνηθο
ελαιόλαδο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο, και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και βάζουμε τα ¾ στο τηγάνι. Κρατάμε το υπόλοιπο για το σερβίρισμα.
Βάζουμε το σπανάκι κομμένο σε κομμάτια, αλάτι και σοτάρουμε 4-5 λεπτά να μαλακώσει το σπανάκι και πέσει ο όγκος του.
Παράλληλα, σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, βάζουμε αλάτι, τα ζυμαρικά και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το τυρί κρέμα, 1-2 κουτάλες της σούπας νερό από τα ζυμαρικά που βράζουν και σιγοβράζουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε τη φέτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε.
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Σερβίρουμε με τον άνηθο και ελαιόλαδο.