- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και αφαιρούμε την φλούδα και το πόδι.
- Ψιλοκόβουμε τα ποδαράκια των μανιταριών και τα βάζουμε στη γέμιση των μανιταριών.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 2′.
- Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Σοτάρουμε για 2-3′ και αφαιρούμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε το πλιγούρι, ανακατεύουμε να λαδωθεί καλά και σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα, ελάχιστο νερό ζεστό, κι ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε για λίγα λεπτά τη γέμιση σε χαμηλή φωτιά.
- Περιμένουμε να απορροφήσει τα υγρά της και να μαλακώσει το πλιγούρι.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αποσύρουμε τη γέμιση από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια τον μαϊντανό.
- Βάζουμε τα μανιτάρια στο ταψί και τα γεμίζουμε με ένα κουτάλι.
- Τα ψήνουμε στους 170º C για 20′.
- Στα τελευταία λεπτά του ψησίματος βάζουμε μια διπλωμένο φέτα τυρί σε κάθε μανιτάρι.
- Αφήνουμε για 3-4′ να λιώσει το τυρί και να αγκαλιάσει τα υλικά.
- Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ