Υλικά
Για τα μπιφτέκια γαλοπούλας
- 800 γρ. κιμά γαλοπούλας
- 30 γρ. ελαιόλαδο + 80 γρ.
- 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
- 120 – 140 γρ. φρυγανιά
- 1 αυγό + 1 ασπράδι
- 7 – 8 φύλλα δυόσμου (ψιλοκομμένα)
- Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 10 γρ. THE BOOST ή ΒΒQ KING
- 10 γρ. αλάτι
- Πιπέρι
- 270 γρ. πιπεριές φλωρίνης (ψητές) ή 1 μικρή έτοιμη από το βάζο
Για τη σάλτσα μανιταριών
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. μανιτάρια λευκά (champignon, κομμένα στα 6)
- 250 γρ. πλευρώτους (κομμένα σε φέτες)
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
- 5 – 6 κοτσανάκια δενδρολίβανο
- 120 γρ. λευκό ή γλυκό κρασί
- 230 γρ. νερό ή ζωμό κοτόπουλου
- 50 – 60 γρ. κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ