Για το chutney
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο τηγάνι.
- Κόβουμε τα σταφύλια στη μέση και τα βάζουμε στο τηγάνι.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε τον γλυκάνισο, το δεντρολίβανο, αλάτι, το μπούκοβο και την κρέμα βαλσάμικο.
- Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά 20-25 λεπτά για να δέσει το μείγμα.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Για τις μπρουσκέτες
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και το βάζουμε στο τηγάνι. Βάζουμε το σκόρδο, αφήνουμε να πάρει χρώμα και αφαιρούμε από τη φωτιά.
- Τοποθετούμε ξανά το τηγάνι στη φωτιά.
- Κόβουμε το μαστέλο σε φέτες και το βάζουμε στο τηγάνι. Ψήνουμε για 1 λεπτό και από τις 2 πλευρές να πάρει χρώμα.
- Αφαιρούμε και τοποθετούμε πάνω από το ψωμί.
- Βάζουμε από 1 κ.σ. chutney και σερβίρουμε με ρίγανη, θυμάρι και ελαιόλαδο.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ