Συστατικά
- 4 φέτες τσουρέκι
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.σ. μέλι
- 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα πορτοκαλιού
- 50-100 γρ. φραγκοστάφυλα
- 50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 50 γρ. καρύδια
Για το σερβίρισμα
- ξύσμα πορτοκαλιού
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Κόβουμε το τσουρέκι σε μικρά κομμάτια και τα μοιράζουμε σε δύο ποτήρια.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό από το πορτοκάλι, το μέλι, και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
- Μοιράζουμε το σιρόπι στα ποτήρια.
- Στο ίδιο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από το πορτοκάλι, και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να έχουμε μια μους γιαουρτιού.
- Βάζουμε από 2-3 κ.σ. από τη μους σε κάθε ποτήρι.
- Μοιράζουμε από πάνω τα φραγκοστάφυλα, τα μούρα και τα καρύδια.
- Σερβίρουμε με έξτρα ξύσμα πορτοκαλιού.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ